Festa Major Pardines 2018 (de l’1 al 5 d’agost de 2018)

Festa Major 2018

Benvolguts veïns i veïnes!

Ja tenim aquí la gran i tant esperada Festa Major 2018!

La festa de tots els pardinencs i pardinenques, que fa que ens sentim orgullosos i orgulloses de ser-ho i ho manifestem obertament. La Festa Major és el millor moment per a demostrar-ho, per unir-nos, per gaudir-ne conjuntament i en definitiva per fer poble!

El programa que teniu a les mans és fruit de l’esforç de tota la gent que ha pensat per a  tots els veïns i veïnes de Pardines. Perquè volem que tothom hi tingui el seu lloc i el seu moment.

Com deia, ho hem fet amb el màxim esforç i il·lusió. Ara bé, voleu saber quina serà la millor recompensa aquest esforç? Doncs com no podia ser d’altre manera, serà veure-us a tots i a totes pels carrers i places del poble rient, jugant, ballant… en definitiva veure que hem aconseguit traslladar-vos les ganes de tornar-la a viure, de compartir-la en família i amics i de gaudir-la al màxim.

El nostre principal és objectiu és que, els que sempre hi heu estat us sentiu feliços de tornar-hi a ser, i per els nouvinguts, que tingueu la sensació d’haver-hi estat sempre. Com bé diu l’eslògan de l’edició d’enguany: Entre tots la fem més gran!

Ara bé per aconseguir fer-la més gran necessitem fer-vos extensiu la preocupació que tenim com a membres del consistori, però també una preocupació que tenen molts veïns i veïnes de Pardines, pel què fa a la participació de la gent en la organització de les activitats que es duen a terme durant tot l’any.

En els darrers anys la Comissió de Festes a vist perillar la seva continuïtat ja que, les persones que en formaven part, per motius personals i/o professionals, han hagut d’abandonar el grup o bé han hagut de destinar-hi menys esforços.

Des del nostre punt de vista, creiem que una Comissió de Festes hauria d’estar formada per gent de totes les edats, amb ganes de fer coses i voler fer poble.

És per aquest motiu que, enguany vull posar de relleu la feina feta de totes aquelles persones que, tant a títol individual o col·lectiu, han treballat dia rere dia per fer d’aquesta festa major tot un èxit i un referent dins el calendari de festes majors de la comarca. Vull agrair-los molt sincerament l’esforç i treball diari. Res hagués estat possible sense totes elles. Gràcies de tot cor per la vostre feina i implicació!

I alhora vull fem una crida a tota aquella gent que, amb voluntat de seguir sumant com a poble, tingui ganes d’engrescar-se i formar part d’una Comissió de Festes forta, amb ganes de mantenir vives les tradicions que tant ens identifiquen com a poble.

Personalment estic convençuda que així serà. Aquest any 2018, alguns de nosaltres varem viure un dia que passarà a la història i on es va veure que junts arribem més lluny i ho podem tot.

Vull fer també una crida al civisme. Espero que visquem la festa amb respecte al descans dels veïns. Estic segura que amb la comprensió de totes les parts la convivència estarà garantida i l’alegria i la diversió es repartiran per igual entre tots.

Sense més i, en nom de tot els membres del consistori, us volem desitjar una molt i molt bona festa major. Sortiu, balleu, rieu, canteu… Sigueu feliços!

Bona Festa Major 2018!

 

Núria Pérez Desel

L’Alcaldessa

Clica aquí per descarregar-te’l!

Cartell Festa Major Pardines 2018

Darrere